Contact

Linkbuilding en SEO kantoor

Camberg 15
9400 Ninove
Tel: 0495/21 45 83
Mail: info@seobureau.be

Linkbuilding is belangrijk

Onze link building diensten zijn perfect voor SEO bureaus, web design bedrijven, en bedrijven die geen in-house teams of processen hebben. Wij bouwen alleen hoge kwaliteit backlinks die langdurig zijn in hun effect op verkeer en rankings. Alle links die we publiceren zijn opgenomen in posts van hoge kwaliteit. Uw linkbuilding uitbesteden is een goede zaak!

Alle websites en blogs waar we op publiceren zijn echte websites en geen onderdeel van een PBN dat uiteindelijk door Google bestraft zal worden. Ze hebben allemaal verkeer van zoekopdrachten en bestaan voor andere redenen dan als een plek om links te bouwen.

Hoge kwaliteit voor een betere ranking
Dashboard om links te zien terwijl ze worden gebouwd
Volledige rapportage van URL, ankertekst, DA, DR & verke

Contacteer ons ook voor onze linkbuilding prijzen op maat!

 

Hoe gaan we tewerk?

Wij hebben een eenvoudig proces voor het beheren van uw links: Zodra u betaald heeft voor uw bestelling kunt u ons een blad sturen met uw doel URL’s en ankers of de gegevens invoeren op het dasboard. Wij zullen een sheet aanmaken met al uw huidige links van Ahrefs, om duplicatie te voorkomen van domeinen die al naar u linken.

We zullen deze sheet bijwerken naarmate we uw berichten plaatsen. Zodra alle plaatsingen zijn voltooid sturen wij u een white label rapport dat alle gegevens bevat.

Deze klant heeft langzaam aan 10 links per maand opgebouwd. Ze zijn van 400 naar 20.000 organische bezoeken per maand gegaan in twee jaar tijd.

Ze hebben ook geweldige inhoud gemaakt in de periode dat we links naar die nu rang in Google brengen 1.000s van potentiële klanten elke maand naar hun website te wijzen.

Onze SEO Link Building Ervaring
Onze oprichter begon met het bouwen van links in 2006 en heeft sindsdien nauwelijks een pauze genomen. Wij hebben een grondige kennis van kwaliteitsmetriek en anker variatie.
Praat met een echt persoon
Alle bestellingen zijn online – maar we zijn blij om een praatje te maken. U kunt ons bereiken tijdens kantooruren van maandag tot vrijdag.
Grote Inventaris
Wij bouwen al jaren links met behulp van Pitchbox, Mailshake, en Buzzstream en hebben al deze gegevens religieus georganiseerd.
Het genereren van meer winst
Alles wat we doen komt terug in de bottom line. Ons doel is altijd het genereren en verhogen van uw winst. Contacteer Linkbuilding experts